MONIRAMONEDA-ABOUT

Sobre mi

hola! em dic Mònica Ramoneda. Sóc dissenyadora gràfica i il·lustradora freelance. Compagino les dues professions col·laborant amb agències de publicitat, editorials o clients petits que em confien els seus projectes de disseny i d’il·lustració.

Em vaig graduar en Disseny gràfic per l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja i vaig realitzar un post grau de Gestió de Projectes a la Xarxa, a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A l’Escola de la Dona vaig aprendre l’ofici d’il·lustrar amb les classes de l’Ignasi Blanch i, a l’Ateneu Barcelonès, vaig estudiar Guió de televisió.  A més, al llarg dels anys he fet formacions diverses (redacció publicitària, gestió de projectes editorials, creació de personatges per a àlbum il·lustrat, i més coses però no em vull allargar).

Aquí us deixo alguns dels clients amb qui he col·laborat i/o col·laboro:

Ajuntament de Barcelona / DDDB / HC Healthcom / Littlebuddhaagency / Ara llibres / 2estones / Smart Tourism / Eucaliptus Digital / Samaterra / IE Publishing / Optymistic / Daily Media / COTOC / FECDAS / Xatrac / Gamba Música / Activitat Terapèutica…

Contacta

hola@moniramoneda.com
Tel. +34 678 786 972

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.