Avís legal

La titular d’aquesta pàgina web www.moniramoneda.com és Mònica Ramoneda, (d’ara endavant, Mònica Ramoneda), amb domicili social c. a Barcelona. Aquesta informació te la dono perquè estic en el deure de notificar-t’ho, complint així amb l’article 10 de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. Si hi ha alguna cosa que m’hagis de dir, pots fer-ho per email a: hola@moniramoneda.com.

Usuaris: La utilització del present portal és absolutament voluntària i suposa l’acceptació plena de qui hi accedeix, considerat “Usuari”, de totes les condicions d’ús vigents en cada moment que es trobin en aquesta direcció. Mònica Ramoneda es reserva el dret a retirar l’accés a aquesta pàgina web, sense necessitat de previ avís, a qualsevol Usuari que contravingui el que disposa l’Avís Legal. L’Usuari tindrà la responsabilitat de llegir atentament aquestes condicions. Les condicions esmentades són aplicables independentment de les condicions generals de contractació que si s’escau resultin de compliment obligat.

Propietat intel·lectual.- Els continguts del lloc web, incloent entre altres les imatges i els textos dels articles, sigui quin sigui el seu format, són propietat de Mònica Ramoneda. En aquest sentit, queda expressament prohibit copiar, reproduir, vendre, transmetre, distribuir, modificar o mostrar per al seu ús comercial sense el consentiment previ de Mònica Ramoneda. L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat del prestador.

Normes d’ús.- La temàtica principal d’aquest lloc web és la difusió dels dissenys i tota mena d’il·lustracions de Mònica Ramoneda, així com la comercialització dels mateixos i dels productes dissenyats a partir d’aquests dissenys. Els usuaris, lectors i clients haureu de respectar la temàtica i dinàmica del lloc web, fent un ús adequat dels serveis i continguts, i no emprar-los per: incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i l’ordre públic; ni difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans;

Política de Privadesa: Mònica Ramoneda compleix amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades.

Exclusió de responsabilitat.- Mònica Ramoneda no serà responsable en cap cas dels perjudicis o danys de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se per la visita a aquest portal web, ja sigui per error o omissió en els continguts o per la transmissió de algun programa maliciós que es produeixi malgrat haver pres les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Enllaços: En cap cas Mònica Ramoneda assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en aquest lloc web.

Política de cookies.- Aquest lloc web utilitza cookies (petits arxius d’informació que el servidor envia a lordinador de qui accedeix a la pàgina) per dur a terme determinades funcions que són considerades imprescindibles per al correcte funcionament i visualització del lloc.

Legislació aplicable i jurisdicció: Aquestes condicions legals s’han redactat en virtut a la llei espanyola. En cas de conflicte en la interpretació de les presents condicions, la jurisdicció competent serà la del domicili del comprador i, subsidiàriament, els jutjats de Barcelona.

Modificació del contingut de l’avís legal: Mònica Ramoneda es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, essent degudament publicades com apareixen aquí. La vigència de les condicions esmentades anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Data de l’última actualització: 16/12/22

 

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.