Què pots trobar a la shop de Mòni Ramoneda?

A la botiga de Mòni Ramoneda pots comprar làmines il·lustrades originals i divertides per a regalar o autoregalar-te. Dissenyades i creades amb amor i molta il·lusió. Totes les làmines i altres productes que aniré afegint a moniramoneda.com tenen dissenys originals de Mòni Ramoneda. A la pàgina principal on es mostren tots els dissenys de les làmines, hi veuràs una enganxina que hi diu “NEW”, a la dreta del disseny de la làmina, que indica les novetats que aniré afegint a les col·leccions anteriors.

Com són els enviaments?

Els enviaments es realitzen a nivell nacional a través de inpost.es

Inpost és una empresa de missatgeria especialitzada en enviaments a NO domicili. Són enviaments còmodes i sostenibles. Cada comanda tindrà un localitzador perquè sàpigues en tot moment on para el teu paquet.

NO hauràs d’estar pendent de si ets a casa quan arribi la teva làmina il·lustrada. Entregaran la teva comanda al punt de recollida més proper possible de l’adreça que hagis facilitat. Quan arribi, t’avisaran perquè vagis a recollir-la quan a tu realment et vagi bé.

Què trigaràs a rebre la teva comanda?

Les làmines les pots tenir al punt d’entrega entre 3 i 5 dies feiners després d’haver realitzat la comanda.

Com puc pagar la comanda?

 

Tens 3 formes de pagament: targeta de crèdit, transferència bancària i bizum. Indica al formulari de la passarel·la de compra quin tipus de pagament vols fer.

 

Puc retornar la meva comanda?
 

Si la comanda ha arribat en mal estat, pots retornar-la. Escriu els motius pels quals fas el retorn, fes fotografies de com està el producte i envia un mail a hola@moniramoneda.com

Em posaré en contacte amb tu i mirem de sol·lucionar el que calgui.

Què més hi trobo a moniramoneda.com?

A part de la shop, hi ha el meu portfoli. AL portfoli mostro projectes que he realitzat que mostren el meu univers personal com a il·lustradora, amb projectes que he realitzat els darrers mesos o anys per a diversos clients.

Si m’escrius a hola@moniramoneda.com, o a través del formulari de la secció contacte, pots demanar els meus serveis d’il·lustració i/o de disseny gràfic. Si em fas un petit “briefing “, miraré si és possible realitzar la teva petició. Escriu-me, explica què vols, en parlem i aclarim, et passo pressupost personalitzat i si t’encaixa, tirem endavant.  Puc personalitzar una làmina, puc afegir-hi una dedicatòria o una frase, puc dissenyar una samarreta o una tassa, o fer un retrat… dissenyar un logotip, un cartell, un fulletó, etc., en realitat, puc fer gairebé tot el que necessitis dins del marc de la il·lustració i el disseny gràfic.  Ah, pensa que si vols un retrat, necessitaré una fotografia. En parlem.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.