Política de privadesa i protecció de dades

Sóc la Mònica Ramoneda amb domicili a la ciutat de Barcelona sóc la titular del lloc web moniramoneda.com (d’ara endavant, “el lloc web”), que compleix amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril del 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Com a Usuari ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que em facilitis, exonerant-me de qualsevol responsabilitat al respecte. T’informo que les dades que voluntàriament em facilitis seran incorporades als meus sistemes d’informació amb la finalitat següent:

En cas de contractació dels béns i/o serveis oferts a través del Lloc Web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei ofert;
En cas de sol·licitud d’informació mitjançant els formularis del lloc web, per enviar informació sobre la consulta realitzada;
En el cas de subscripció, per remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del Lloc Web.

Podeu oposar-vos en tot moment a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic indicada més endavant. Mitjançant la introducció de les dades, com Usuari, atorgues el consentiment inequívoc a Mònica Ramoneda declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament automatitzat, perquè procedeixi al tractament dades facilitades en pro de les finalitats esmentades. No facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis Mònica Ramoneda.

Mònica Ramoneda t’informa que no cedirà les dades personals a tercers, excepte per obligació legal. Això no obstant, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés per a aquesta cessió. L’entitat responsable de la base de dades, hosting, així com els que intervinguin en qualsevol fase del tractament i/o les entitats a qui se’ls hagi comunicat, estan obligades a observar el secret professional i l’adopció dels nivells de protecció i les mesures tècniques i organitzatives necessàries a l’abast per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal.

Data de l’última actualització: 16/12/22

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.